joi, 7 aprilie 2011

Cum sa faci bani. Bani pe net din Cazinourile online.

Cum sa faci bani. Bani pe net din Cazinourile online.
Retine totusi ca de abia dupa ce vei termina de citit aceasta pagina vei putea, datorita metodei noastre, sa castigi bani. Convinge-te singur!

In fiecare zi pe internet apar sute de oferte care au ca scop marirea veniturilor Tale rapid si usor lucrand acasa. Exista diferite metode incepand de la cele mai complicate si terminand la cele mai usoare, rar fiind totusi eficace.
In ultimii ani a avut loc o explozie de oferte ce propun un castig usor si rapid de bani. Mii de oameni au reusit sa obtina beneficii de pe urma internetului tot timpul avand un avantaj semnificativ fata de altii.
Si tocmai aceasta este adevarata cheie in lumea internetuluisa ai un avantaj si inainte de toate sa te folosesti de acesta la momentul oportun.

Dar de ce scriem despre acest lucru?
Numai pentru a te face sa intelegi ca trebuie sa stii sa te folosesti rapid si in mod inteligent de ocaziile existente la un moment dat. In caz contrar maine poate fi prea tarziu si altcineva se va folosi de sansa destinata Tie.
Iti prezentam aici metoda folosita cel mai des pentru a castiga in mod usor, simplu si legal si a carei eficacitate a fost dovedita categoric. Aceasta metoda revolutionara, 100% eficace, permite sa castigi bani pe inernet si in mod usor mareste castigul Tau chiar cu 90%, convinge-te cum sa castigi de la 200 la 500 euro pe zi.

Ce propunem ca sa castigi usor bani pe internet ?
Ne dam perfect seama cat de important este timpul dedicat castigului de banigarantam ca datorita acestei metode nu-ti vei pierde timpul. Foloseste cateva minute pentru a intelege Metoda noastra si pentru a castiga bani prin intermediul internetului.
Nu avem de gand sa-ti vindem ceva, nu trebuie sa platesti nimic, totul este absolut  GRATUIT.

Acorda doar 5 minute, citeste mai departe si vei intelege tot.
Convinge-te singur si cand vei castiga multi bani in scurt timp suntem siguri ca ne vei fi recunoscator.
Suntem un grup de experti analitici in probabilitate specializati in jocuri si deja de cativa ani suntem cel mai urat cosmar al managerilor de cazinouri. Astazi, dupa strangerea unei interesante sume de bani, am decis sa predam metoda noastra in mainile tuturor oamenilor in asa fel incat oricine doreste, sa poata in sfarsit sa castige bani in mod usor, simplu si practic.
Daca esti multumit de tehnicile noastre, multumim anticipat pentru virarea unei donatii prin contul Nostru.
In ce fel este posibil castigul usor de bani folosind aceasta tehnica in cazinourile de pe internet?

Majoritatea cazinourilor de pe internet Iti ofera posibilitatea de a juca gratuit, ceea ce iti permite sa incerci metoda noastra, intai castigul de bani virtuali si apoi a banilor adevarati.
Alege unul din cazinourile verificate de noi si incepe sa joci gratuit in ruleta.
Aici!!!! Dati click pe banerul --->

Rezultatele sunt considerabile si nimeni nu a fost prins folosind aceasta metoda in timpul jocului in acest cazino.

Este evident ca in toate jocurile de noroc este necesar si important sa ai noroc, dar trebuie sa recunoastem ca jocurile de acest tip se bazeaza totodata pe operatii de matematica. Si aici tocmai noi incepem sa avem rolul principal.
Metoda care permite sa castigi bani este o tehnica folosita in jocul cunoscut sub denumirea traditionala de RULETA europeana. Ti-o transmitem aici ca sa Te poti convinge personal de eficacitatea celui mai cunoscut joc de noroc din lume. Chiar daca nu esti un mare cunoscator al acestui joc poti folosi metoda noastra pariind pe culorile ruletei.
In acest pariu simplu bazat pe doua variabile negru sau rosu  foarte usor maresti castigul tau.
Aceasta tehnica este nu numai usoara dar si incredibil de eficace daca o folosesti in mod corespunzator. Baza acestei metode este pur si simplu dublarea pariului pe rosu sau negru, atata timp cat pierdem!
Nu uita intai sa exersezi aceasta metoda in optiunea gratuita pana sa joci cu bani adevarati.

Urmeaza pasii conform etapelor prezentate si vei intelege exact pe ce se bazeaza metoda noastra :
Incepem cu pariul de 1euro pe rosu, daca iese blackpariem din nou 2euro pe rosu (dublam suma care am pierdut-o). Daca iese din nou negrupariem 4euro (din nou dublam suma care am pierdut-o) inca o data punem pariu pe rosu si asa pana in momentul in care pariul se castiga (pana in momentul in care iese culoarea pe care pariem, in cazul nostru rosu.
IMPORTANT: Cand castigam pariind pe prima culoare, incepem sa pariem 1euro (si numai 1euro) pe a doua culoare pana castigam din nou.

RETINE:
Daca pariezi pe o culoare SI DACA ACEASTA CULOARE CÂSTIGA TREBUIE SA PARIEZI 1euro pe A DOUA CULOARE.
Daca pariezi pe o culoare si A DOUA CULOARE castiga trebuie sa pariezi dublu pe aceeasi culoare pe care ai pariat, pana cand cade aceasta culoare. Daca cade aceasta culoare, pariaza din nou 1 euro pe alta culoare si inecepe jocul.
IMPORTANT :
Daca cade 0 (zero) trebuie sa continui jocul. Inseamna ca, daca dublezi pariul pe rosu, pentru ca tocmai au cazut numere negre, trebuie sa consideri 0 (zero) drept culoarea de la care incepe seria jocului, in cazul de fata continua sa dublezi pariul pe rosu.

Iata alt exemplu: daca tocmai ai castigat, adica daca tocmai ai pariat pe seria rosunegrurosunegru asa cum arata metoda noastra, trebuie sa consideri 0 drept culoare opusa in partida in care tocmai ai jucat. In acest fel, daca ultimul Tau pariu a fost negruva fi considerat negru, dubland aceasta culoare, pentru a continua mai departe jocul.

Iti recomandam sa incepi pariul cu 1euro. Apoi, in scurt timp vei putea trece peste bariera de 100euro castig si vei putea paria 5euro. Daca depasesti 250euro, Iti propunem sa pariezi 20euro. In schimb dupa depasirea castigului in valoare de 500 euro, TREBUIE SA TE GANDESTI.

Acesta este momentul in care nu trebuie sa pierzi controlul. Daca te apropii sau ai depasit 500euro, trebuie sa incerci sa joci astfel incat pariurile Tale si castigurile sa fie echilibrate, in caz contrar ar putea sa trezeasca suspiciuni. Trebuie sa intelegi ca, pentru Cazinou poate parea suspicios ca o persoana care a inceput pariind cu 50euro repede castiga 500euro.

Iti recomandam pariuri reprezentand aproximativ 20% din castigurile obtinute. Astfel valorile de intrare si iesire vor fi echilibrate si nu vor trezi suspiciuni.


Conform recomandarilor noastre, prezentate la inceput, sfatuim sa nu folositi aceasta tehnica in cazinourile adevarate (numai in cazinourile de pe internet), exista riscul sa fi rugat sa parasesti jocul si vei fi urmarit. In unele state din America acest lucru este considerat infractiune si poate fi pedepsit cu inchisoare.

Daca ai un castig de 500euro in timpul unei zile, se recomanda renuntarea la aceasta metoda timp de 24 ore, deoarece multe cazinouri pe internet pot depista jucatorii folosind manevre si trucuri si blocand contul. Daca vreun cazinou Iti blocheaza contul nu vei mai putea juca in acest cazinou, dar suma castigata Iti va fi platita.
Play Novomatic Gaminator slots, Book of Ra, Lucky Ladys Charm

Nu-Ti putem garanta, dar cu siguranta vei castiga bani usor si repede si vei reveni pe pagina noastra pentru a ne oferi o donatie in semn de multumire :)

<!--Please note that changes to this code are not permitted. Should the code be manipulated in any way, bewinners reserves the right to block the account.--><iframe id="betandwinad" name="betandwinad" src="http://adserver.itsfogo.com/default.aspx?t=js&v=5&zoneid=128375" framespacing="0" frameborder="no" scrolling="no" width="468" height="60" marginwidth="0" marginheight="0" allowtransparency="true"></iframe>


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu